Reviews

Schrijf een nieuwe review

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je review pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om reviews te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
Lieke heeft geschreven op 5 maart 2021:
In 1 woord...wauw! En als chefkok ben ik nogal (onbewust) kritisch. Mijn nieuwe favoriete pizzeria!!!
Marco & Janet de Bruijn heeft geschreven op 20 februari 2021:
Zojuist weer samen genoten van een fantastisch lekkere donerrol en een pitabroodje shoarma speciaal! Alles wordt met zorg en liefde vers gemaakt door een topteam! Bedankt en ga zo door!
Raymond Brant heeft geschreven op 21 januari 2021:
De calzone was heerlijk, goed gevuld en heel smakelijk en snel gebracht, top👍
Willem heeft geschreven op 17 januari 2021:
Afgelopen week vier pizza’s besteld. Niet te vergelijken met de grote ketens. Echt heel lekker met veel smaak🤗
Ellen Dekkers heeft geschreven op 17 januari 2021:
Wauw! wat een lekkere pizza’s! Ons vaste nieuwe pizza-adres!
Mike en Rianne heeft geschreven op 3 mei 2020:
Zojuist weer eten thuis laten bezorgen. Zowel de spareribs als de saté heerlijk, goed warm en meer dan genoeg! Ook pizza’s zijn altijd perfect! Prima tent!
A.Hoezen heeft geschreven op 28 september 2019:
Heerlijke spullen uiterste vriendelijke bediening.👍🏻
Bart van de Hulsbeek heeft geschreven op 24 augustus 2019:
Lekker dicht bij huis en een vreselijk gezellige bediening. En het eten is er gewoon geweldig.
familie Maamar heeft geschreven op 11 augustus 2019:
Beste pizzaria in berlicum en omgeving !! Top service en erg vriendelijk mensen. Aanrader voor iedereen !!!!!
Hannah Osorio heeft geschreven op 13 maart 2019:
Heerlijk gegeten en gezellige sfeer. Alle porties met dan genoeg!
Ylona Cillessen heeft geschreven op 26 februari 2019:
Super lekker eten en goede bediening!
Anja vd Broek heeft geschreven op 13 februari 2019:
Heerlijk buiten op terras gegeten. Prijs kwaliteit uitstekend en vriendelijke en nette bediening.
Enrico De jong heeft geschreven op 13 februari 2019:
Erg vriendelijk personeel. Lekkere pizza's.